sånt som händer mig

idag har jag gått runt och kännt mig snygg med en dataryggsäck med en fin logga i neongrönt där det står Lundellska skolan,mm. sen har jag och madde gjort ett besök i våra gamla hoods, gränby! och den årliga juldansen, måste säga att det var roligare på vår tid och tjejerna som uppträdde var lite lama men det var roligt att få träffa alla gamla 9F :are och lärare. Min glädje vararade inte länge för när jag kommer hem upptäcker jag att jag har glömt min madddafucking hor sminkväska på toan i skolan, jävlar vad den som hitta den ska vara lycklig nu, min fina rougeborste från USA..

/z

nostalgi nörden

Kärt återséende bloggen!


Ja, antingen är jag en dålig människa, eller så har jag bara slarvat, eller också beror det helt enkelt på tidsbrist men jag har inte skrivit här på jätte länge!

Min tid har gått åt till att fundera. .som dom säger - mycket snack (tänk) liten verkstad!
Det jag kommit fram till är först och främst att vi håller på att glida in i min värsta mardröm över gymnasietiden. Jag tycker att det är svårare och svårare att hålla samman den fina "lag andan" vi var så grymma på innan.
Den här bloggen har väl egentligen blivit till ett forum för oss 6 tjejer. Smart ställe att skriva till varandra helt enkelt. Så läs och ta er en funderare. Kanske jag som överdriver? :)<3 /Madelene

If the stars were mine

Hejhej! Åh vad jag är trött. Jag har varit på stan efter skolan med klasskompisarna Lina, Therese och Sara. Vi satt och fikade på ett café i Svava Gallerian. Sedan kom Madde.. och vårt vanliga fredagsfika blev avblåst, vafan tjejer? ;) Kom igen nu!
  Denna kväll uppträdde jag och mina sångkollegor i Stadshuset på någon italiensk konferans, därför sjöng vi "Lucia" på italienska! Det blev populärt. Allt gick bra och det var roligt att gå runt med brinnande ljus, ingens hår började brinna eller så ;)
  Nuuu är jag trött som sagt. Jag har introducerat lite ny musik för päronen nu, de älskade den. Tex Melody Gardot, vilken är en väldigt bra artist minst sagt.
  Jag tänkte däcka i min säng nu och halvsova lite kanske, lyssna på musik och fortsätta chilla som jag gjort denna kväll, TREVLIG HELG MÄNNISKOR!


Älskar denna bild

Cold Fingers

Nääämän! Sedär..en helt tom sida att skriva. Vad kul!
  
Hej Allihop! Carro är här igen. Jag fryser om händerna och vet inte varför, jag har i och för sig suttit still gaanska länge nu här vid skrivbordet och läst samhällskunskap, lyssnat på musik och varit inne på glosboken.se (en hemsida som man skriver in glosor i som man sedan förhörs på, det är bra om man pluggar språk som jag). Jag tänkte i alla fall att man får bättre cirkulation i de små fingrarna om man skriver, så nu gör jag det!
  Vad har hänt den senaste tiden som är jag inte skrivit på bloggen?Ja det har varit mycket. Jag sjöng till exempel i Svava Gallerian i helgen,..tror det var lördagen och det gick jätte bra! Mina kompisar var där och alla från lite olika håll. Flera stycken från min glass som jag sedan var med resten av dagen och Zandra kom även! Jag ska till en körövning (sång) imorn och sjunga mer! DET ÄR SÅ HIMLA ROLIGT, lyckan i livet typ.
  Vad mer.... Idag gick jag med bögarna och mina hoe's till Katte Latte Föreningsmötet. Det var faktiskt kul, och Linas Latte Macchiato kaffe är gooodast! Mys.
  Inte så mycket mer än det har hänt tror jag, jag hoppas på en händelserik helg, ååh, det gör jag verkligen. Jag och mina andra hoe's ska fika på fredag, HOPPAS JAG!? ;)
PUUSSS

RSS 2.0