holla me jamo

ganska misslyckad kväll igår, vi som hade stoora planer. vi hyr fan lokal nu tills nästa halloween!
men nya tag ikväll, försökte få med mig carro till knivsta men det är ju lika omöjligt som vanligt. snart ska jag träffa elin och madde på city (pizzerian asså) shit om 1 minuter faktiskt. men dom är ändå alltid sena. vi får se om vi åker in till uppsala också. naaaj nu måste jag dra
ha en bra kväll

dagens låt: she's a genius - jet


Sexy Halloween




klart slut

bye bye bajen- framsidan av metro. vafaaan är det jag läser? jag blir så arg. hade fan chansen, slarvar bort den ååh. DIF SKA NER.
jaja nu har små ungarna åkt hem och lugnet har återvänt, snart ska jag åka ner till form och springa och köra yoga! och snart kommer norrlänningarna elin och linda hem också , fest eller chill? jag är fan taggad.
Jag och Bella har bokat bord på fyrismarknad eller vad det heter, nästa söndag.ska sälja alla gamla väskor skor och kläder och skit! pengaaar!!!1

 
 



myspys!

Izabella & Madelene sitter hemma hos madelene. Madelene fixar sig å jag sitter här å chillar:)
Vi vill hitta på något ikväll, de suger ju att bara sitta och häcka :( Menmen, idag har jag vaknat, varit ute å gått, fixat mig, varit till huddinge med älskling, varit hemma..sen drog jag hit!! nu får vi se till å göra något. puss på er!

She's nothing like a girl you've ever seen before, Nothing you can compare to your neighborhood whore

kom precis hem från ett svettigt pass på form, snart ska jag göra lunch också om jag orkar lyfta på rompan.
jag passar på att njuta av lugnet för snart kommer pappa hem från mio med ett helt fucking flyttlass med möbler som ska lyftas och skruvas och hammras och ja ni vet, då blir det inge chill med spotify längre.

Ikväll gästas knivsta av två små bälingebor, mina kusiner. som jag tydligen ska vara barnvakt åt, hej lekparken, spela spel ,leka med dockor och bilar, eller gör dom fortfarande sånt? 6 och 7 år är dom.
nej jag ska fan vara mys-kusinen som föreslår att vi ska baka och pyssla! lite engagemang nu zandra.

faaaaaan nu kommer ppaappa.
haha första han säger - zandra den här kan du ta emot!

pussssss

Shopping med snyggingar

Faire le shopping med mina vänner på stan i Uppsala i dag, look what I bought:



Hollywood

Nu är det officiellt. Jag vänsterprasslar med en annan blogg. Shame on me!
Men jag ska verkligen skärpa mej. Jag är för fan kvinna och SKA kunna skriva på två bloggar samtidigt.
Jaja, haft en underbar helg iallafall!
Var på 30 års fest, en maskerad med tema Hollywood. Så jag har festat med både Marilyn Monroe och Crocodile dandee. Vi var igång från kl 15 till 04. Lika kul hela tiden, trots alla spyor, försvunna mammor, fastbundna jokrar och moon-walkandes ozzy osbornes. En super kväll!
/Madelene (fetsens bartender/ DJ)

+++++

"Ensemble c'est tout" har jag sett denna kväll. Det är en fransk film (franskttal) och den är ganska bra. Den handlar helt enkelt om ensamma människor som finner varandra ungefär. Franska mysiga miljöer är inräknade i filmens kvalité.
  Nu ska jag lyssna på massor av fransk musik och halv sova. Har målat tånaglarna svart! Snygggisch. Annars har jag kollat igenom lite bloggar och har haft fossingarna i ett fotbad!
IMORGON BLIR DET STAN MED TJÄJORNA

Ciao mes amis!

With my life in a backpack

"With my life in a backpack" är jag nöjd. För det är väl så, alla lever lyckligt när vi känner oss fria att göra vad vi vill.
  Lovet har just börjat och i förrgår åkte jag till Knivsta för en middag med tjejerna <3 Vi snackade och kollade på tv, läste tidningar och snackade skit som vanligt ;)
  Dagen efter det tog jag och Zandra en promenad till Ica Kniven och köpte choklad-för att det är det bästa godiset! Sedan mot kvällen den dagen tog jag min ryggsäck och åkte till stationen med Robban. På tåget till Uppsala somnade jag nästan och sedan var det rätta vägen till bussen och att åka till Maha's house som gällde!
  Jag har haft jätte kul och det har varit uppskattad, förutom att jag var väldigt trött när jag vaknade, vem sade något om att jag har sovit mycket? Haha nu kommer lite bilder....
 Middagen!

 Choklad från vänster till höger!


Min Maha!


comeback för min del! (:

Hej bloggen jag gör en comeback efter blogg torka för min del ;) Iallafall har vi haft innebandy match idag och det gick bra som valigt och SK Vide är oslagna än!
Nu tänkte jag ringa Linda och kolla läget om vad som händer ikväll, jag vill hitta på något ikväll eftersom vi stannade hemma igår och taggade till match.
Nu ska jag rigga så vi hörs senare!


PUss //Elin


nobody puts Baby in the corner

fett chill dag, förutom att jag vaknar av att elin kommer inspringandes in i mitt rum och gör bomben i min säng samtidigt som hon skriker GOD MORGOOOOON, haha. you just gotta love that girl. Sen när de stack blev det lugnt i huset igen och vi gjorde bomb-brunch med smoothie ägg toast bacon.. you name it. sen chillade vi ännu mer, tog en pormenad till ica köpte choklad och mysade ner oss i soffan framför Dirty Dancing. Snart ska carro ta sin backpacking rygga och åka hem, själv funderar jag på att gå ner en snabbis till form, men det kommer jag förmodligen inte hinna eftersom att vi ska på middag hos familjen emanuelsson! :)
hoppas madde har en trevlig kväll som tomb rider bruden!
Tjejerna vann mot stenhagen också BRAAAJOBBATVIDE!

'' jag skrattade inte så mycket med Italienarna dom fattade inte vad jag sa, det kanske var därför dom gillade mig''

Pussssshej

''Maybe I just want to fly I want to live I dont want to die''

oasis konserten spelas på högsta volym på tv:n WE GONNA LIVE FOREVER carro och jag har sovmorgon imorgon, inteeeeee elin och linda de ska sova och upp på match imorgon.

idag har vi fikat på waynes, börjar bli en stabil tradition nu sen gjorde jag bella och elin en impulsgrej vi tog hål i örona, jag var skit skraj. sist jag gjorde det var jag typ 6. men det gjorde fan inte ont, lätt värt.
Sen har vi gjort finfin middag - pasta carbonara, elins specialitet!
Vi började kolla på saving private ryan också men skolkatalogen blev intressantare. ha ha.. klockan börjar fan bli mycket

godnatt

fredag är en bra dag :)

Idag är det fredag + höstlov. Det kommer säkert hända sjukt mycket det här lovet hoppas jag iaf:)
Idag ska vi gå och fika efter skolan det ska bli mysigt arr träffas allihopa igen.. sen efter det så ska vi nog laga middag tillsammans ikväll. Jag sitter just nu i skolan med världens jävla huvudvärk känns som jag ska spy typ och ingenting funkar för mig. Försöker fixa med blogen och allt men ingenting funkar!!
Nu ska jag fan fixa till det här. haha ses puss å kram <3


18:20

även fast jag vill att du ska vara där borta och leva livet så saknar jag dig oerhört mycket nu, allt är så lungt hemma. det finns ingen att bråka med, ingen att vara uppe sent med och ingen att få de bästa samkråden av
det finns ingen johanna hemma, och det märks.
tur att jag får träffa dig snart.

                                            


oj, klockan är 23:54 redan... undra varför?!

jag hatar sena innebandy träningar!!! speciellt när jag är hos mamma. kommer hem elva, då måste man duscha, då får man antagligen blött hår, sen ska man lägga sig med blött hår då jag inte har tid att stå och blåsa det mitt i natten. så jag duschar inte på en gång, utan lite senare. i och med det börjar jag frysa och är då tvungen att duscha iallafall. och så händer allt skit ändå. sen står jag där på morgoen med risigt hår åt alla håll! :( juste, plattången är hos min far också.
och nu till skola, eller, idag var det fyrisdagen haha. fett kul. jag och madde är bäst på speed-dating alltså ;) men du är fortfarande min konkurrent madeleneee !!! haha, jag ska fan ha två bio biljetter! ;)



dateArn


bus eller godis?

tycker vi lyckades ganska bra ändå med vår header då det är första gången hah ;)
och hallå, det är halloween snart?!


HAHA.


molnig måndag

Ville bara göra ett inlägg där ni ser att jag inte är onormal!
Idag har jag varit i skolan till 12.00, Linda var olydig och höll på att bli utkastad ifrån samhällskunskapen av HH (Henrik-Hitler) men han ångrade sig snabbt. På matten smed jag och Madde planer för helgen om 2 veckor och i eftermiddag kommer hon hit och planerna ska utvecklas! jag kan lova att om våra planer går i uppfyllelse så blir Halloween grymmt! Mer än så säger jag inte :)
Nej nu vill min kusin om att vi ska köra Buzz, lika bra att göra det då.

Hej då //ELin




friday-night

Nu sitter jag i soffan och tänker på helgen, mhh jadu va fan hände? Som sagt var är jag otroligt bra på att gömma mig (jag är nämligen världsmästare på att gör det) Jag brukar leka kurragömma, alltid och ingen hittar mig fören jag själv inte orkar sitta kvar på stället och plötsligt kommer fram och går och lägger mig. Madelene Giden min kära kompis är även världsmästare på att hitta en akilles häl! mhh alltid bra? nja?!?
Vill även tillägga i Maddes inlägg:
Madelene Giden: vår-egen-reporter-som-själv-alltid-är-nykter-(ELLER) (a)haha
Nu är mitt inlägg om helgen publicerat och ja jag är normal!

Ciao //Elin


snabba cash

fan va fien bloggen är nu då, tycker vi lyckades ganska bra ju.
den här helgen har varit riktigt lyckad! fredag yeah yeah lördag yeah yeah.
vi kom hem rätt tidigt igår, såklart började vi steka ägg och jävla enchiladas och lejon kungen 2 minuter sen deckis i sängen. pigga(!) vaknade vi och stekte ännu mer ägg kollade på alla maddes favvo program - idol, körslaget och mammas pojkar haha.
nu spelar linda och elin match som jag egentligen skulle titta på, fast eftersom att jag har en tung jävla bok med 200 sidor kvar som jag ska läsa ut tills imorgon + att göra en bokrecension som jag muntligt ska berätta stannar jag hemma och gör det! eller vem försöker jag lura, det är ju nya gossip girl nu! 

HEJRÅ /Z


rubrik? palla.

- vafan är viktors tomt? jag ska pissa på den!!

ah, har typ massa roliga kommenterar men kommer inte på ett skit just nu.... det kommer när lilla linda kommer ihåg hahah. nu ska vi kolla på daaa liooonn kiiinngggg oh yeaaah !!!! madde skrattiar åt filmen :( dum ju.   hhaah och jävlar vilka stalkers det va idag.... omg. me aaa pussy


 
bruds <3

let's get this started

vi skippar sömnen och går in på efterrätten, vem säger att vi inte orkar, vi är hungriga!


ALLA VILL TILL HIMMELEN MEN INGE VILL TYP DÖ?

hallå och godmorgon bloggen!
Jag, Madelene sitter just nu hos blonda-londa och tar det lugnt. Fundrar på att käka pannkakor snart . . hmm . .
Lite allmänt om dagen, gårdagen och livet:

Linus "Lajna" = har barnmisshandel och kärlek(?) på hälften av sina 11 inspelade mobilvideos.

Tj-A-Alfred = tappa-bort-nycklar-kompisar-och-sig-själv-killen

Linda "Blondo-Londa" = Välkomnar sina gäster till sitt hus först när de ska gå därifrån . . .

Zandrahaha = vafan är grejen med blåbärssoppa OCH yoghurt :O

(AN)Elin = Kunskapen om att försvinna upp i rök inuti ett hus med ca fem rum, den har du koll på!;)

Larzon - Besatt av sambal olek?

Albin = Besatt av allsång?

du kan va

- jag fick fan mvg på matte provet!!!!
- haha va? vad går du på för matte, reatard matte eller?

Carro vet hur man gratulerar sina kompisar, fast jag kan förstå henne, sannolikheten att jag får mvg på ett matte prov är typ noll.

ikväll ska jag köra yoga, ha-ha! jag är lite rädd jag är ovigast på jorden fan nej linda är.
mamma är iaf taggad hon står här och visar massa fucking solhälsnigar och allt vad det heter.. hur ska detta sluta

bratackhej /z


Faaen då..

"Du får bara göra det och det efter att du fyllt arton år...bla bla" Snart blir jag galen. Istället för att åka till London för ungefär 1000spänn med flygplan från Skavsta Flygplats+ busskostnad ska man tydligen ta något annat bolag som är mycket dyrare och åka från Stockholm Arlanda (Arn). Så fort man ska ut och resa måste man alltså åka med föräldrarna när man klarar att åka ensam eller med en vän för de pengar man redan har på sitt eget kontokort?! Fan. Zandra,.jag vill åka på det datumet men planerna kan gå åt helvete...

En höst full med vinter ?!

Sitter här i skolan och skriver ett arbete, som vi ska redovisa nästa vecka. Men jag är typ klar finns ju inget att skriva om. Idag är det torsdag och när vi slutar ska jag hem och skriva en sammanfattning om hur gladiatorerna levde under antiken i rom :( 
Efter det tänkte jag pallra mig ut i det kalla vädret och springa lite !:)
Vad händer på fredag tjejer? Är sugen på att hitta på något. Det var längesen som ni kanske vet ...

Nu sitter jag här hungrig å frysen och vill bara sluta, snart så ...

PUSS BeLLLss


Tisdag..

Det är tisdag och i dag har vi t ex haft franska-prov. På fredag blir det italienska-prov och på måndag ett omfattande historia-prov,. I'm screwed.  Det är bara tisdag och jag känner mig redan stressad, men det är rätt roliga ämnen så det är ok. Sedan, någon gång har vi prov i matte också. Det blir inte roligt! HAh, med tanke på att jag och mina kompisar bara sitter och skrattar hela lektionerna igenom. Så blir det när man är trött och har roliga kompisar...
  Hur har mina kära kompisar det?! <3

Pyromaner och döda hjältar

Vaknade i morse, slog på The Voice på kanal 5, och fik höra Mihael Jaksons NYA LÅT!
Ja, helt sannt. Han hade ju en hel del låtar, färdigskrivna ohc tillomed inspelade. Dock inte publiserade. Nu har de alltså släpp ut (OBS) smakprov (OBS) på den nya låter som de kallar "This is it". Antar att den kommer att finnas med i filmen med samma titel. Spännande!

Och så till kvällen som jag spenderade i biosalongen framför "flickan som lekte med elden". Filmen var heltklart sevärd och värd varända krona vi betalade. Men helt ärligt var jag jävligt nära på att somna där i mitten. ~Hm berodde det värkligen bara på att det var sent och jag var  trött?~

Nu är det dags för Svenska hollywood fruar! Yeeah :D


XOXO Madelene

meet me at the hotel room...

Det var skönt med vinst mot gävle igår, dom som tror att dom kan komma hit och bah vinna hela serien? haha synd. Kollade sen på u-lags matchen och stod och snackade med några småpojkar, haha söta, men kom tillbaka om typ 10 år ;) Efter skolan idag gick jag hem med elin för att plugga, men vi hittade på massa annat som att göra fruktsallad, massage och ah. Sen skulle elin kolla vad hon skulle laga för mat idag, hon hittade linser från 2003, hon hittade majskolvar som hon var sugen på, men.. dom var från 2005. hon hittade också någon räkcurry sak från 2007 :) muuums!!
Måste bara tillägga att pitbull e bara för bra alltså,  '' forget about your girlfriend and meet at the hotel room..... ''

hora

är det sant eller? vi gråter. vi spyr på danmark. vi har fan ägt er (bokstavligt talat!!!!!!!!!!!!!)
Danmarks ända stolthet- pölse


JA JAG VILL LEVA JAG VILL DÖ I NORDEN!

Det blir sverige - danmark ikväll hos Z.  it will be veery exciting!!!!
kom igen nu sveden! ;)




Nyvaken

hello! nu sitter vi hemma hos linda tre nyvakna tjejer, vi ska snart pallra oss ner till köket och äta frukost.
Vi hade en rolig kväll igår och två tjejer ifrån min och Lindas klass kom på besök. Det var jätte trevligt.
Nej nu när jag för en gång skull tar initiativet att blogga så vill tjejerna ner och äta, aja man får väll ställa upp på det (är juh rätt hungrig jag me).
Ha det bra idag så hörs vi!


(tjata på madde så får hon lägga upp bilder från gårdagen)

hemma igen på fjällhagsgatan 6

Nu är 3 mätta och belåtna tjejer hemma från fjällhagsgatan. nice kväll! det blinkade nyss till i lapman i köket och konstigt nog var de spöktimme för typ 2 timmar sen?hm...
och ja, vi hade inte så långt att gå mellan hemmet & ftesten. haha
puss godnatt!! :D


!

Äntligen fredag

Nu är det helg igen. Efter skolan vandrade jag, Lina och Ronja ned på stan och dog vek av mot Cultus gymnasiet för att träffa folk. Jag gick och fikade med dessa tjejer som äger denna blogg, visst var det trevligt? Trots att jag inte är mig själv lik i dag tycker jag själv. Är nog ganska psykiskt trött..eller vad man nu kan säga. Klockan är mycket,. tio minuter över tolv. Midnatt ;)
   Jag ska plugga under hela helgen, det ska bli en helg så jag bara tar det lugnt och är hemma. Det ska nog inte bli så svårt, det är ju bara imorgon och på söndag. Men på söndag ska jag i och för sig sjunga med kören..jaja..god natt allihop :)


Bild från förra helgen :)

fiesta

ikväll kör vi hårt, all in!

RÖSTA!


http://www2.unt.se/pages/1,1826,MC=23-TYPE=gitarfestival-visa=2,00.html


091008

jag saknar mina vänner, har inte sett eller hört från er på länge! det får det bli ändring på tycker jag, fika på fredag som vanligt ?


Afrikaner och storstaden..

Tjoho det är Carro, nu skriver jag här lite igen efter en paus.
  Nu ivkäll har jag varit i Vattholma med mamma och varit och sjungt med i mammas kör och vi sjöng med andra från en annan kör så att det var därför vi var i Vattholma :) Det var afrikaner från Simbabwe där som jag snackade med på engelska, super duper kul var det! Vi sjunga afrikanskalåtar också.
  Nu ser jag på "Stockholm Arlanda" på webben och jag älskar det. Det är sådana program som gör att jag vill plugga språk ännu mer.. ahja nu är jag så himla trött jag tror att jag upprepar ord flera gånger i denna text efter varandra till och med så nu får jag nog sluta ;)
   Imorgon åker jag och klassen till Sthlm för att checka in Plenissalen eller vad det hette..
 PUSS :D

Flopp!

KÄNDIS DJUNGELN ÄR INSPELAT I FJÄRILSHUSET I STOCKHOLM! :o

FROM LONDON!

HEJ!!

jag sitter har pa hotellet nyss hemkommen fran en mysig liten engelsk pub, ni ligger sakert och sover.
(shit hotellgubbarna kollar argt pa mig, jag maste nog dra snart)
yeye igar landade vi sent som fan vi kaka lite sen akte vi till deras lagenhet as nice skit stor fast typ inga mobler an.idag har vi varit i stan hela dagen shoppat som bara den ! yes.
imorgon ska vi kolla in bigben eller vaxhuset ni vet! det blir nice.
london ar nice. det ar kul att aka dubbeldeckare!

nu maste jag sova.  PUSS"!

Välkommen CSN-kortet!

Godkväll internet! Sent inlägg ikväll igen, och av precis samma anledning som i går. Jag har varit hos mormor och morfar och fikat (äpple och vatten). Dit åkte mamma och lillasyser bil, men hurt-bulle som man är tog man stavarna i ena handen och reflex västen i den andra och började gå! :o Det var fruktansvärt mörkt och läskigt. Men efter ca 20 minuters promenad anlände jag med rosiga kinder och svättiga fötter haha.
Min fd fridrottare till morfar har givit mej ett tips om att gå "på utsidan av foten". Så att gången får mera "rull". Det går mycket snabbare och lixom mjukare om man gör så (Y)



Btw! CSN-kortet kom idag! VIlket betyder rabbat på bla. Max! moahaha!

Puss och godnatt<3
/Madelene


JOGGING OCH HATADE KVINNOR

Idag bjöd moder natur på en av de härligaste höst dagarna hittils. Kylig frisk luft, klarblå himmel och strålande sol! Därför tog jag tillfället i akt och joggade en riktig lång runda runt i Knivsta. Det blir nog en av de sista utomhus i år. Luften är nämligen snart FÖR kall för en astmatiker. Känner ni igen er?
Äntligen är orken på väg tillbaka. Kanske för att jag fått bättre kontroll över pluggandet?

Kvällen avslutades hos mormor och morfar med bananaslpitt och filmen Men som hatar kvinnor. Jag vet att jag pinsamt efter, men jag tänkte att bättre sent än aldrig! Filmen var hämsk, vidrig ohc helt underbar! Nu väntar bara 2:an, men den ska ses på bio!

Tillslut hamnade jag här. Hemma i min säng med datorn på magen och "Roast på Bernst" påslaget på teven. . .


Bert Kalrsson roastas av David Batra;

Du är så ful att dina bajskorvar skämms för att komma från din röv.

Du är så ful att barnmorskan försökte trycka tillbax dej när du föddes.

Du är så ful att en skönhets operation skulle kosta hela Norges bnp.

Du är så ful att din spegelbild får gå i terapi.

Du är så ful att prästen försökte dränka dej när du skulle döpas.

Du är så ful att svenska kyskan redan sagt nej till begravning med öppen kista.

Du är så ful att om du satt en påse över huvudet skulle den skämmas och vilja ha en påse över sej också.

Du är så ful att hundägare plockar upp dej i en liten svart påse.

Du är så ful att din pappa steriliserade sig direkt efter förlåssningen.



london calling

nu ni, nu är det bara några timmar kvar tills jag befinner mig i London och äntligen får träffa min älskade syster!
det har ''bara'' gått en månad och hon ska bo där i typ 7 till, det känns lite tungt.
förutom att jag får träffa henne och sebbe ska vi ju shoppa massa också! jag har hållt mig borta från all sorts spendering av pengar ett tag nu. så nu jävlar ryker dom. ikväll ska johanna och sebastian få visa oss vad londons nattliv har att bjuda på, mjao jao nu kör vi. kl tio går flyget.

förutom att det var kanelbullens dag igår var det ju Linus ''lajna'' Janssons födelsedag också!
GRATTIS LINUS!

ha det bra mina vänner / Z

kanelbullens dag

Dagen till ära blev det stor-bak hemma hos familjen Gidén. Jag och lilla-syster bakade massor med kanelbullar och bjöd familjen på. Receptet på baksidan av vetemjöls paketet är suveränt!
Fotade gjorde vi oxå, men tyvärr funkade det inte att ladda över fotona till datorn.Hoppas ni har bakat egna oh kan titta på dem istället;)


ALLA är värda att tjoka sig med kanelbullar i dag!


/Madelene






And who am I? That's the secret I'll never..

I love to party <3

emanuel's son

å va fyndig ja är. men aa, jag sov hos min kusin i fredags hähä. vi vaknade typ klockan 9 men vartfan gick dagen åt? chop så var jag hemma 12 timmar senare, haha!
match idag , ska tvinga ner mamma och bror min för att kolla hihi ;)
Just nu är jag är lite sugen på att träffa kompisar... men det får nog bli imorgon i skolan ;)
nu ska jag ner på stan!



hahaaaaaaaaaaa


LAGFEST

nu jag sitter och lyssnar på dansa i neon av lena ph, nej jag har inte blivit dum i huvet utan jag johanna och amanda ska nämligen göra om texten och framföra den för resten av laget i kväll HAA, vi har haft 5-kamp tidigare idag och vårat lag vann 4 av 5 grenar så det ser ju ljust ut! som jag kämpade med att först dränka mig i en balja med vatten och äpplen för att sen doppa mig i mjöl och geléråttor! mums.

NUUUUUUU måste jag ju cykla shit sen som alltid.  ps. madde jag är taggad!!!!! 


Britney Spears - Lace and leather

Vaknade hos Carro idag, tillsammans med henne och Bella. Kort morgon och sedan bussen hemåt. Izabella åkte in till stockholm och Carro skulle tydligen på fest. Så vad ska vi andra hitta på? Jag sitter och lyssnar på Britneys Lace and leather och blev onekligen taggad på att styra upp nånting. Vad sägs?

/Fest prisse

What the evening brings..

Heej!
Det är lördag och jag har mina nya lösnaglar påklistrade. Lite svårt att skriva på tangentbordet :P
  Igår kom tjejerna hit för filmvkäll eller vad man kan kalla det. Linda kom även över för att snacka och hon tog med sin kusse Madelene så att det var roligt. Vi har b la sett film och kollat på gamla foton. 
  Ikväll är det fest för Therese som fyller 16 år och hon har hyrt lokal för festen! Kul,. folk kommer hem till mig för att vi ska åka tillsammans dit ikväll. Vi åker väl halv sju kanske? Får se hur det blir :) Annars så tänker jag chilla i dag och kanske påbörja min engelska essay. Det blir så där halv-roligt..
Puss

wooop woop!

men titta tchejerna har mixat med designen, inte fy skam..
Ja vi sitter ju här i stockholm hos elins daddy vi har det fint med godis och idol som snart ska bytas ut mot tighta klänningar och dunk dunk i täby NIIIICE.

haha ikväll fick jag ett samtal från en kille som heter Sonny som känner min syrra och jag har träffat han nån gång. Han och hans polare gör filmer, som har gått att hyra på vidjan jag blev ganska förvånad

- hej jag och mina kompisar ska göra en kortfilm och har 48 timmar på oss och det har redan gått 8 timmar.
skulle du vilja ställa upp och vara en receptionist som blir rånad?

hahah jaaaaaja! smikrande att bli frågad men som ni förstår så blev det inget med det för jag sitter ju här i stockholm, jag och elin hade gärna ställt upp annars, tycker nästan lite synd om dom hoppas dom hittar någon.

NU SKA VI LETA BUSS PUSS.
                                                            

Fredags mys!

Godkväll bloggen!
Madelene, Carrolajn och Izabella skriver ikväll från Polhemsgatan 2 i Rickomberga. Här hålls alltså veckans fredags-mys! Det vankas film och fint besök (Linda och kusin-Madde är nämligen på väg). Hoppas Zandra och Elin har det bra i stekholm, och att alla våra oj så troga läsare har det minst lika gott som vi!

 M to the YS!


Passion Pit- The reeling

Tjoo coolingar!
Det är CAROLAJN här, töntig början på inlägget va ;)
  Det är torsdag och i dag har vi haft sam prov om ideologier, det gick nog ganska bra. Det konstiga var bara att man skulle sitta och fylla i ordsom fattades i en stor fet text. Det var ganska enkelt, det trodde jag inte om gymnasiet :) Imorgon är det fredag och då har vi ingen samhällskunskap så att då SLUTAR JAG TYP HALV TIO, superdupernice. Lektionen innan det är det italienska och så ska vi se film.
  Efter skolan ska jag ner på stan med Lina, Ronja, Lollo och kanske någon mer, vi ska köpa en present till Therese som fyller år som ska ha fest. Yää, vi hittar säkert något kul att ge henne ;) Annars är helgen oplanerat, kanske vi kan träffas tjejer?! Pussoo


Lindolajnen på en torsdag

Känns verkligen att det börjar bli vinter, har frysit som en dåre ända sen jag gick ut genom dörren imorse i 2 minusgrader!!!! Nu ska jag ta ett varmt bubbelbad och sen är det träning ikväll :) får se om jag sover hos bella också.. kanske kanske ;) (då ska jag spela guitarr hero hähähäh)

Oktoeber

TJOFLÖJT!
Idag är det de första oktober, alltså den 274 dagen på året och det är bland annat Kinas,Cyperns, Nigerias och Tuvalus nationaldag. Dessutom är det "den stora läfse-dagen" idag!! Detta är en stor högtid och tradition i familjen Gidén där vi alltså äter massor med läfse. Så änkelt är det :D Kort och definitivt GOTT!



http://www.ica.se/FrontServlet?s=mat_recept&state=recept&receptid=640581

time for school

Mitt corázon har åkt till Tyskland utan mig:( nej men det är kul att han ska ha roligt med bror sin :)
Själv sitter man i skolan och har det roligt med klasskompisarna. Kul de iaf. Sjuk igår så missade en massa saker men får väl se till att komma ifatt , haha. FF sjuk men jag ska kämpa mig igenom allt nu.
LOVE <3

RSS 2.0