Onsdag på Lundellska

varje jävla gång jag ska logga in på den här bloggjäveln skriver jag fel adress eller lösen.. jaja
Vi har nyss haft matteprov, och det känndes bra! vilket egentligen inte är något bra tecken för alltid när det känns bra visar det sig att det inte gick så bra alls, matte är inte min starkaste sida.
kl är 10 och vi har två lektioner kvar chill tänker ni, men det tänker inte jag för vi slutar typ 3 iallafall.

Snart åker jag och pappa till London också! på måndag närmare bestämt. Det är alltid kul att resa med pappa för han har ingen koll han tar allt som det kommer, just nu har vi inget hotell första natten för vi kommer till London så sent. Pappas plan är att vi antingen får sova i ett litet hörn av Johannas och Sebbs lägenhet som dom delar med typ 5 andra eller så ''kör vi rock n roll style och är ute hela natten och checkar in på hotellet tidigt nästa morgon sover nån timme sen drar ut och shoppar''  fine for me!

skulle lägga  in en fin bild på minna klasskåmpisar också, men nej det funkar inte.

XOXO Z.




En tisdagskväll

Hello friends and frenemies!
  Denna dag har varit chill och lite så där små rolig. Ingen franskalektion dock som vi brukar ha mitt på dagen utan då var det håltimme eftersom läraren är sjuk. Italienska var dagens sista lektion och på den såg vi film, den var ganska bra, vi ska se färdigt den nästa lektion. 
  Efter skolan åkte jag hem och kom nästa direkt på att jag hade glömt samhällsboken "Zigma" (som vi ska ha prov på om politiska ideologier sedan) i skåpet så då skjutsade mamma mig till skolan för att hämta den. Det var synd att jag hann ta bort sminket hemma innan jag kom på att jag måste hämta boken :P Träffade en hel del som man kände på skolan sedan igen..
   Imorgon har vi friluftsdag i Stadsskogen, det ska bli....skitkul haha! ;) Snart måste jag sova..
PUSS //Caa


helg planer

Nu sitter jag hemma hos linda och bloggar lite, snart blire innebandy för hela slanten!
Hade Sam prov idag det var inte så svårt som jag trott men den var ändå inte lätt...
jag har även lite planer för ihelgen, mmh jag vill var med mina tjejer och ta med dom på fest. känner att vi inte varit allihopa på SUPER länge så nu ska jag kirra något!!!

Nu ska jag byta om ni får ha det så bra!

Pussar från Elin




mondaaay

Kom precis hem från fysen. fyfan jag dör vad det är jobbigt? ganska iafl :D
SAM PROV IMORN gaaaah!!!!!! men jag kan fan det där nu.. tror jag. hah.
nej nu ska jag inta TV-rummet, svenska hollywoodfruar på trean, får ju inte missa anna ankas härliga kommentarer! :)



''uppsala teknologerna'' gav oss 3p

Vilket namn. Men det blev VIIINST! fast jag är inte specielt gladare för det hähä.


bazza buzz i buzzen*

trevligt igår ja, jag och elin (jordens största tävlingsmänniskor) var ett team vi la upp taktiken elin tröck på den gula och gröna knappen och jag på den oranga och den blåa snabba som fan var vi och vi var iaf bättre än madde och linda, förutom när madde tog över kontrollen på buzz junior där hade vi inte en chans haha
Det var match igår också, 1-1 blev det , fucking enköping gjorde mål på övertid. Mitt onda knä fick sig en smäll också trodde min karriär var över där ett tag men sen kom jag upp på benen och det var nog inte så allvarligt som jag trodde, hoppas jag.
imorgon har vi friidrott på studenternas första lektionen, hmm det blir nog en sovmorgon för mig där.

ps. nu fick jag ett sms av pappa: Noel Gallagher ska spela med Kasabian. VAFAN E DET HÄR okej kasabian är bra men noel ska tillbaka till oasis ju? de här måste kollas upp!


bazzzaa på buzzeeen

Igår var vi hemma hos elin och spelade buzz med elins mamma, hennes syster och hennes 2 kompisar, deras granne och så jag zandra och madde haha, otroligt kul ;) jag och madde kom sist all the time, kanske nog för att jag spelade jämt? madde tog över och ja.. det blev en ''markant förändring'' som hon sa själv. haha.
Nu kl 14:45 är det samling till första seriematchen!! Jag blev reserv hihi, jag hoppas att det är för att jag varit sjuk hah :D Men ja, TAGGA!! :D

Sk vide
Sk vide


Bild från i fredags..det elin skrev om


Oktober f(iasko)est?! inte vet jag...

Nej men tjenare bloggen! Igår hade Jag, Linda och Madde "fest" haha vi var 8 tjejer och 7 killar men man gör ju vad det blir till, tyvär saknade vi Zandra och Carro som bosatte sig i Uppsala (det är okej för den här gången).
Ikväll är det Oktober festen, mhh vet igentligen inte vad som är så specielt med det men men...
Nu ska jag ringa upp tjejerna och kolla vad som händer ikväll!

(bilder från igår kväll finns, men Linda har dom på sin kamera så hon får återkomma med dem.)

//Elin (:


bild på mig från igår.


stockholm+uppsala

Denna dag har spenderats i Stockholm med mamma som jag tror carro skrev i inlägget under, det blev som vanligt en heldag från 10 till 4 jag fick med mig en jacka och en allmenacka och lite tröjor osv.

nu sitter jag hemma hos carråkan vi tchillar med godis och spotify. C tjatar om någon jävla fransk film, kanske går med på det, men först ska jag tvinga henne att rensa sin garderob så jag kan få något! haha
imorgon har jag match också, den sista för säsongen och den andra för mig. ska bli skit kul, kom och kolla då

juste ett låttips: shadow of the day- linkin park (hatar fan linkin park men denna låt är ett undantag!!!)


<3

Hejhej! 
  I dag var jag en glad tös, strosade runt i Stockholm stad med mamma och lite senare var jag med Zandra. Hon kommer hit ikväll by the way, kul! Får se vad vi hittar på. Kanske min nya film på franska? Den lär ju Zandra uppskatta eftersom hon pluggar spanska :P eller...


18:09

Vaknade upp hos elin idag, vi kollade på PSL (pelle svanslös, haha) och drack varm oboy med mashmallows!!! Senare gick vi ner till vårdcentralen med min handled, men neeeej kom tillbaka på måndag halv 2. börjar fan skratta, hah typ femte gången jag är där och inte fått något gjort! sjätte gången gillt. eller? Efter det träffade vi elins farmor som bjöd på lunch på café thunman. hähä härlig farmor alltså ;) vi åkte iafl hem till henne och solade solarium, 30 minutare, men ingen skillnad vad jag kan se direkt? När jag kom hem sa de heller ingenting om att jag såg brun ut haha! så jag tror nog att det blir fler solningar.. wiieeee, I loove cancer! :)

/ londa

Vi är menade att förlora de vi älskar . . .

Hej bloggen!
Idag ägnade jag några minuter till att ränsa inkorgen på min mobilen (den var full så jag var så illa tvungen). Töntigt kanske, men jag har aldrig klarat att bara markera alla meddelanden och bara radera hela högen som normala människor gör. Istället tvingar jag mig igenom alla, både fina och hämska sms, från gamla killar som man gillat. Chockerande att jag inte tagit bort sånna sms, som faktiskt fått mig att gråta flera gånger om, tidigare. Men bättre sent eller aldrig, eller hur? Så jag tog tjuren i hornen och raderade ALLT.

Kanske fick jag motivationen från filmen jag sätt dagen innan. En fin film som byggde på ordslingan "Vi är menade att någon gång förlora de vi älskar, hur får vi annars reda på hur mycket de betytt för oss?"

Nu är både Mr. F och Mr. J borta ur bilder. För alltid!


/Madelene

En riktig Uppsalabo här!

Nej men hej BLOGGEN! Jag är den "ensamma tjejen" (resten bor i Knivsta) från Uppsala som gillar att resa och som pluggar sam/språk på Katedralskolan! Jag fick höra att tjejerna hära har skaffat blogg, vad trevligt tyckte jag då och checkade in eller vad man kan säga ;) Fään vad ruligt gurls, jag är säker på att alla planer även kommer att gå bra tills resan sker också, eller hur? Vi kan lägga upp lite bilder på möjliga resemål? Kanske kanske..
  Vad sägs om att vara i en vecka i Las Palmas i Elins farmors lägenhet? Mer info om detta alternativ, tack! :)
Lav ya girls!!
 

//Carolajn

lagom tur..

MJAO.

Elin och madelene sov över. Zandra gick hem igår, eller, hon skulle fått skjuts men bilen deras hade fått motorstopp på alsike sträckan! haha. hur gick det egentligen? måste ringa zandra..
idag skulle jag och elin bara barnvakter men mina nycklar ligger troligtvis fortfarande i bellas brevlåda! så nu är jag fast här hemma till kl 15:00 hähä...
jävligt nice med långhelg. 
Kände precis när jag läste igenom det jag skrivit att det var otroligt ointressant.  men.. ''vem bryr siiig?''
hhah


pusssssss


Civil agent

Det var en gång ett gammalt par, som hette Bert och Berta. En dag skulle de gå på banken och när det kommer in och kom fram till kassan rusar plötsligt tre rånare in:
-Alla lägg er ner på golvet!!!
alla lägger sig ner på golvet utom Bert som utropar:
-Nej jag lägger mig inte ner på golvet, jag är civil agent!
rånarna blir lite osäkra och ropar igen:
-Alla ner på golvet!!
Då tar Bertil tag i ena rånaren och skriker:
-Jag lägger mig inte ner på något jävla golv, jag är civil agent!!
Det tre rånarna springer ut från banken och Berta reser sig och går fram till Bert och så sa hon:
-Nej Bert du är inte civil agent, du är senil dement!

HAHAHAH


''jag gillar thai mat och kött med pommes frittes, ha ha tjockis!'' ur lindas uppsats i 7 an.

tjabba tjena hallå nu sitter vi mätta och belåtna i lindas nystädade rum, lyxmiddag har vi gjort också natchos med köttfärs och guacamole! vi innväntar madde som har varit och dansat hon borde nog vara här snart.
linda sitter på sängen och läser en uppsats från nian som hon förmodligen fick ig på, ingen annan än hon tycker det är intressent.
2 dagar ledigt faaan vad skönt tycker vi, nu kom maddan också!
puss hej







Fika på stan

Hej kära blogg! nu har vi mentors tid, inte så kul men man är juh tvungen!
Nu ska jag och Linda träffa zandra på stan och fika ;) Ni får ha det så bra!



våran klass på UNT

Intresseklubben antecknar

Det är precis vad jag håller på med dagarna långa..
Idag hade vi historia prov så klart kom vi försent till de också som vi alltid gör.. gick till fel sal typ tre gånger. Men tror det gick ganska bra. Om mindre än en timme så har vi långhelg, yey!
Idag får man väl hitta på något kul också. Måste springa iväg till lektionen fel sal igen! PUSS


en riktigt rolig lunch rast

hej aaaallla våra trogna läsare ;) just nu sitter 3 av oss i skolan, svenska om 20 min ... :(  och som ni förstår har vi äntligen fått våra efterlängtade datorer!! :D riktigt jävla fula sådana men.. data som data haha.
i november drar jag till norge!! inte liiite avis va, tjejer? jag ska ju träffa våra norskapojkar... haha. Fast jag åker ju dit mest för att mamma och jag ska träffa mammas kompis...  ;)   ellleer? :D:D:D:D:D 
måste bara säga att jag gillar vårat domännamn skarpt!! haha ;) lite synd att det inte går att göra ÅÄÖ men .. :P måste också tilläga att jag vill ha ett par vita converse. ge mig?


oh myy goood vad jag längtar till nästa sommar tjejer...

Duu dåå döö däää!

Hej och varmt välkommen till bloggen Madelene:D Detta är mitt första av många kommande inlägg i vår mysiga, härliga, varma, snuskiga, och charmiga blogg(?). Alla inlägg ska väl ha någon början och jag vette fan hur jag ska komma vidare med mitt nu med den här öppningen . . .men vad sägs om att gå rakt på sak?
Duu dåå döö däää! Så låter det när Madelene och hennes trogne plugg-kompanjon Nenne drar igång larmet på fyrisskolan. (Det var inte svårt alls, så för den som vill testa är det bara att dra i just det gröna handtaget som det står skylltat överallt att man INTE ska göra) Hörde ni larmet alla fyris-barn? Och vem vet, kanske ni på lundellska och katte också?
I så fall, get use to it!!



Tack för mej<3

TJENNA FRÅN Z

Ja jag är ju lite ny med det här med blogg, tror alla andra har haft en innan men nu jävlar kör vi
alla 6 tillsammans och det kan ju bara gå bra! just precis nu slutar jag, ja jag vet att ni andra slutar typ 11 varje dag..
innebandy eller fotbollsträning , eller inget alls? det är frågan.
puss då.




Inledningen

Såg att jag var först med att skriva ett nytt inlägg i vår fina blogg. Vi är altså sex tjejer som bor i uppsala som starat bloggen, den kommer främt att vara till för att vi ska få skriva av oss om våra roliga liv;) och om resan på vägen till resan. Vi ska åka utomlands nästa sommar som vi ser otroligt mycket fram till! Vi har rätt sjuk humor och i bloggen kommer du få läsa om skojj men också blodigt alvar, följ våra vardagar igenom bloggen!

Puss Puss


20:47

Hej! Nu har även vi förstått vad det innebär att vara svenne, man ska skämmas för sin ort, man ska traska runt i crocs och man ska ha en blogg!
I och med detta inlägg börjar vårat liv som en i mängden. Hoppas att långa landet lagom tar emot oss med öppna armar. (ni anar inte hur kul vi hade när vi skrev det här,så ta det med en nypa amoniak.)


Hasta la vista BÄJBE






RSS 2.0